Despre noi

Va salutam, noi suntem RESOL,

despre%20noi.jpg?1474103576329

Ne face placere ca sunteti aici, speram ca dupa ce terminati de citit cele cateva randuri sa aveti o parere formata despre noi.

Nu am facut studii de piata sa vedem ce tip de companie cautati, ca sa stim ce fel de continut ar fi mai bun pe aceasta pagina, de aceea va lasam pe Dumneavoastra sa decideti daca o sa lucram impreuna sau nu.

Ce am vrea insa sa stiti este ca in spatele fiecarui produs comercializat sunt 16 ani de experienta pe piata, o echipa unita si zeci de mii de ore de service. Service asigurat nu doar pentru produsele noastre ci si pentru produsele pe care le comercializeaza competitia. Nu vrem sa fim insinuanti, insa am putea sa spunem, fara sa deranjam pe cineva, ca vizitele la service pentru produsele facute in tara cu cei mai multi locuitori de pe Pamint, sunt mai dese.

Noua ne plac produsele de calitate si care nu vin rapid la service, in timp am observat ca si clientii vor acelasi lucru, garantie mare fara service la 5-6 luni sau 1 an.

Cu noi e usor de lucrat, suntem deschisi la idei noi, luam in serios ceea ce facem si urmarim tot timpul sa avem clienti multumiti de serviciile noastre.

Suntem de parere ca respectul e important sa fie reciproc, de aceea, noi facem primul pas si il acordam fiecarui client.

Va multumim pentru rabdarea de a citi pina aici si va mai asteptam pe la noi.

Cu respect,

RESOL.